Крум Крумов води тренировките на „Германея”, Костадин Джоргов  на курс за лиценз, ръководството обмисля да освободи футболисти

Кадрови проблеми са причина за неуспехите на „Германея” смятат от треньорския щаб на клуба

 

Поради учебна заетост (курс за получаване на лиценз за кондиционен треньор) на наставника Костадин Джоргов  в момента тренировките на мъжкия треньор на „Германея” се водят от играещия помощник Крум Крумов. Старши треньорът Костадин Джоргов сподели, че много болни и контузени футболисти, както и груби грешки в защита и неточна стрелба срещу противниковата врата са основните причини, за да се стигне до тези неприятни резултати от началото на настоящото първенство. Георги Славков (поради заболяване), Николай Младенов (по лични причини в чужбина) и контузените Даниел Димитров, Калоян Костов, Крум Николов, Юри Николов и Радостин Димкин не бяха на разположение напоследък на треньорския щаб и бяха замествани от неравностойни футболисти.

„Направен е вече пълен анализ на всички тези неща и до няколко дни ще обявим с кои футболисти ще се разделим поради липса на качества. Надявам се поне шестима от изброените по-горе футболисти  да влязат  в групата за мача срещу „Ботев” в Ихтиман, да покажем истинското си лице и да запишем пълния си успех, макар и като гости, в неделя. До края на първата част от първенството ни остават още осем срещи, като ще бъдем домакини на отборите от Елин Пелин, „Беласица” (Петрич), ЦСКА-1948 и „Пирин” (Гоце Делчев и ще бъдем гости на „Ботев” (Ихтиман), „Вихрен” (Сандански), „Свобода” (Пещера) и „Рилски спортист” (Самоков). Оптимист съм и се надявам в най-скоро време да излезем от дъното на таблицата, защото там не ни е мястото”, сподели Костадин Джоргов.