Кюстендилци обезопасиха с клони огромните дупки из улиците, минувачи: Много сме позитивни към пропуските на кмета Паунов, във всяка яма има цвете

Юристът Любомир Иванов показа къде шофьорите да са особено бдителни

Колекция с кратери по кюстендилските улици си направи в социалната мрежа юристът Любомир Иванов от Кюстендил.

Любомир Иванов
Петър Паунов

Той показа дупките, същински ужас за местните шофьори, по  ул. “Авксентий Велешки” и задния вход-изход на Майорската къща. „Кюстендилци са много позитивни към пропуските на кмета Петър Паунов – във всяка дупка са посадили цвете или са боднали храстче”, отбелязват запалени градинари. Дупките са в радиус от половин метър и буквално изправят косите на шофьорите.

Инициативата с посаден храст в тях се приема добре от местните. „Така хем ще се краси, хем ще се предпазват шофьорите”, зарадваха се минувачи. „Над 13 млн. лв. погълнаха ремонтите на празния общински хотел без ресторант и въображаемия медицински център без вход и изход за линейките. Има само голи стени. Пари за нефункционални неща – бол, а за истински и належащи неща – няма пари, има, но само на книга, действителността е пред нас – забучени с клони дупки”, изригна и Борислав Борисов във фейсбук.