Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаЛидерът на ОДБ Костадин Костадинов от Дупница:  Подходящ съм за поста на...

Лидерът на ОДБ Костадин Костадинов от Дупница:  Подходящ съм за поста на Лукарски в СДС, всички ме уважават и искат да играят с мен

„Даже аз щях да стана част от Контролния съвет на СДС за Югозападен регион. Викове, гардове, заговор съпътстваха заседанието на Националния съвет на СДС, но бой не е имало. Лукарски няма да се задържи на лидерския пост, няма качества. Аз съм най-подходящ, но не се явих на събранието във вторник. Просто знаех какво ще стане”, това заяви пред вестник „Вяра” шареният лидер на ОДБ Костадин Костадинов.

Както е известно, Костадинов мина през Демократическата партия на Стефан Савов, залитна към партията на Николай Бареков, сега е лидер на ОДБ, което включва представители на различни десни партии.

„Приятел съм с цялото национално ръководство на СДС и с опозиционерите. Уважаван играч съм, с тежест”, добави той.

СДС в национален план е пред разпад, тъй като половината от малцината им привърженици залитат или гравитират към НФСБ начело с вицепремиера Валери Симеонов. Другата част клонят към обединението на Радан Кънев, което включва „Демократична България”, „Да, България”, ДСБ и Партията на зелените. Дупнишкото дясно острие Костадин Костадинов обаче е в трета посока, точно като в поговорката орел, рак и щука.

„Аз съм за самостоятелно явяване и партньорство с ГЕРБ, тогава се вижда кой кой е. Солов играч съм и отговарям за Кюстендилска област и всички в партията искат да играят с мен. Тези, които искат оставката на Лукарски, обаче искат да ходят при Кънев, те са антигерб. Аз казвам, че там ще ни претопят с НФСБ и съм против. Валери Симеонов много прилича на дупнишкия герой, бивш кмет Пламен Соколов”, каза Костадинов.

Опозицията в СДС, при наличие на кворум, реши, че ще гласува оставката на Божидар Лукарски на 2 май в Пловдив.

RELATED ARTICLES

6 COMMENTS

  1. Коцка седи си на клекалото това не е лъжица за тебе.Но кой знае щом Гущеро “дръпна” до там?

  2. Каква играбе лаиновс такъв?.Невиждашли че и за чеб за зеле неставаш,ами си трагнал дасе буташ в А група.Смотанйак.

  3. УЛАВ СИ КАТО КУЧЕ,НА ВРЪЗАНО КУЧЕ ХЛЕБ НЕМОЖЕШ ДА ДАДЕШ,МЕУРЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ СИ ТРЪГНАЛ БРЕЕЕ

  4. Не ми се вижда улав май такива като нас са по УЛАВИ щом сме го избрали.

Comments are closed.

Most Popular