Мая Нешкова от Благоевград сменя Марги Хранова във “ВИП Брадър”

 

И този сезон на “ВИП Брадър” няма да се размине без естрадна легенда. Първоначално за него е била поканена Маргарита Хранова, но след отказа й, продуцентите са се ориентирали към колежката й Мая Нешкова, пише “Телеграф”

В момента изпълнителката на “Честит Рожден ден” е актуална покрай новия си албум “Само с любов” и предстоящия й голям концерт в Зала 1 на НДК на 24 октомври.

Марги Хранова не за пръв път отказва на Нико Тупарев. От няколко години насам всяко лято продуцентът калесва естрадната легенда, но въпреки отличния хонорар, тя не намира смисъл да участвия в подобен експеримент.

“Мен също ме поканиха да участвам във “ВИП Брадър”, но аз отказах категорично. Въпреки, че ми предложиха добра сума пари. Реших обаче, че каквато и реклама да си направя вътре, каквито и пари да ми дават, за нищо на света няма да се лиша от собствения си комфорт. Ние не сме на 20 години, за да правим експерименти със себе си и да изпробваме характерите си. Влизането в Къщата е убийствен стрес за всеки човек. Затова реших да си го спестя”, коментира Хранова пред ПИК.