Monday, May 13, 2024
HomeСкоростиMercedes-Benz опакова моделите си за Коледа

Mercedes-Benz опакова моделите си за Коледа

Първите два модела от тази „колекция“ са Mercedes-Benz G-класа и Mercedes-AMG GT. Mercedes-Benz започна обратното броене, което ще ни отведе до празненствата в края на годината, като предложи поредица от модели, облечени в специални ливреи, които можем да открием на страницата на производителя във Facebook.

Първите два модела от тази „колекция“, която трябва да се разшири през следващите дни, са под формата на Mercedes-Benz G-класа и Mercedes-AMG GT, облечени в разноцветна ливрея „Коледни облекла“.

Всъдеходът с трилъчата звезда, чийто производител току-що отпразнува 400 000-ния екземпляр, произведен в австрийския му завод в Грац, наистина е покрит с геометрични шарки, включително животни, коледни украшение , както и самата G-класа и с Дядо Коледа зад волана.

Спортният автомобил от Афалтербах е обект на подобно доработване и от своя страна получава пъстри червени, жълти и розови шарки, разработени по същата тема на коледното облекло. Ливрея, която контрастира особено с бруталното представяне на немския спортист (ускоряване от 0 до 100 км/ч за 3,9 сек), задвижван от 4,0-литров V8 агрегат, развиващ 530 к.с., и дори 585 к.с. за своята AMG версия GT R.

Любопитни сме да открием кои модели ще се интегрират в бъдеще в тази колекция, обединена под името #uglysweatercars („коли с грозни дрешки “)./ams.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular