Пламена Стоянова, Ванеса Йорданова и Иван Иванов с музикални изпълнения и рецитал дадоха старт на учебната година в СУ „Отец Паисий”в Самоков

 

И дворът на СУ „Отец Паисий” в Самоков бе изпълнен с празнично настроение при откриването на учебната година. По традиция бе издигнат националният флаг под звуците на „Мила родино”. Учениците бяха поздравени от народния представител на ГЕРБ Валентин Милушев, заместник-кмета Люба Кленова, председателя на училищното настоятелство Владимир Малинов и Мариела Чавдарова, като представител на родителите.

Директорката Лиляна Минкова също поздрави учениците.

Програмата включваше още музикални изпълнения на Пламена Стоянова и Ванеса Йорданова. Иван Иванов рецитира стихотворението на Петя Дубарова „Децата”.

„С огромно вълнение и трепет ви приветствам. Това е ден на духовност и големи обещания. Ден, в който ние, екипът на СУ „Отец Паисий”, поемаме тази отговорност и с нови пълни сили и целия си професионализъм да изпълним дадените обещания”, заяви директората Минкова. Всички ученици преминаха под венец от цветя и се отправиха към класните стаи с надежда за нови знания и върхове.