Sunday, June 16, 2024
HomeРегионСанданскиПожарът в дома на Спас Воденичаров в Мелник се размина по чудо...

Пожарът в дома на Спас Воденичаров в Мелник се размина по чудо без жертви, дъщерята Борислава избра да падне през терасата, вместо да мине през горящото стълбище

 

По чудо пожарът, обхванал къщата на музиканта Спас Воденичаров в Мелник, бе потушен без жертви. Той и дъщеря му Борислава са невредими, въпреки че жената, която е трудноподвижна, е паднала от терасата на втория етаж на къщата. Това се е случило, тъй като не успяла да слезе по горящите стълби.

На двамата собственици е оказана медицинска помощ в болницата в Сандански. Сигналът за огъня е подаден от съседка, която първа се притекла на помощ на бащата и на дъщерята. На място на инцидента пристигнаха кметът на Мелник Наско Петев и шефът на пожарната в Сандански Атанас Атанасов. Пожарът бе загасен с две коли на пожарната, все още се изясняват причините за инцидента.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Първо не е паднала или скочила от терасата а от стълба която взех от черквата и подпрях на терасата.второ аз се обадих на 112 и пръв се опитах да изгася огъня,комший не видях да помагат.

Comments are closed.

Most Popular