Президентът на „Марек” Борис Паризов: „Марек” има нужда от спокойствие, да си подадем ръка в името на клуба

Борис Паризов

 

Президентът на „Марек 1915” Борис Паризов се обърна към всички, които обичат „Марек” и футбола в Дупница. Повод за това станаха коментари в града относно бъдещите цели и развитието на клуба. Ето какво заяви той: „На вниманието на нашите фенове, съграждани, родители и марекчани. Бих искал да внеса яснота и спокойствие по наболелите теми в последно време, които се коментират в града. Първо, относно темата за спортно-техническия щаб, искам да кажа, че ще има промени, ако се налага при незадоволителни резултати, обсъдени от УС. В нашия град има немалко разбиращи от футбол хора, които при нужда биха помогнали.

Относно издържането на отбора имаме нужда от всеки, който може да помогне, все пак издържат се три отбора в момента (първият тим и два юношески). Именно и затова се наложи повишаване на таксите в школата, но единствено по-сериозна помощ за клуба идва от тези такси и парите от община Дупница.

Уверявам ви, че на всеки един от Вас бих дал отчет, за да разберете къде точно отиват вашите пари, като може да сте сигурни, че отиват единствено и само за клуба. „Марек” е от малкото, да не кажем единствения от Втора и Трета лига, който има два отбора в елитните юношески групи и ние трябва да се гордеем с това и да вярваме в нашите деца. Бих искал също така да ви призова за спокойствие и нека да си подадем ръка за доброто на клуба. Бъдете сигурни, че на този етап всичко е добре и е нужно само спокойствие за постигането на още по-добри резултати.”