РИМ РОК извая приказен замък в Дупница, причудливи скали в Аквапарка на Благоевград, каменно дърво e гордостта на екипа

 

Клиенти: Дървото е като истинско, майсторите са със златни ръце!  

 

Приказни замъци и скали се появиха в Благоевград, Дупница, Сапарева баня, Гоце Делчев… и цялата страна.

Скали с причудливи форми, дори приличащи на дървета, събират очите на всички по хотели, заведения и СПА центрове. Оказа се, че цялата красота е дело на екипа на РИМ РОК, които с неповторимо майсторство, професионализъм и качествени материали превръщат в произведение на изкуството всичко, до което се докоснат. Дървото е като истинско, майсторите са със златни ръце, звъняха в редакцията читатели на вестник „Вяра”, възхитени от произведенията.

РИК РОК са ненадминати в оформянето на интериора и екстериора с изкуствени скали, изкуствени камъни, хоризонтален щампован бетон, вертикален щампован бетон. Продуктите и визията, която създават, са същински хит.

„Нашата компания е единствена в България, която има сертификат за качество, нашите изкуствени скали са изследвани в БАН и имат 50 цикъла на замразяване и размразяване, издържали сме тест за изтриваемост и водопоглъщане”, споделиха за „Вяра” специалистите от РИМ РОК.

Техни клиенти са ред хотели, заведения, къщи, СПА центрове, аквапаркове… РИМ РОК са изковали новия и модерен облик на детски кът „Замъка” в Дупница – любимо място на децата, куп къщи за гости в Сапарева баня, механа „Яна” в Бобошево, „Райски кът” в Ресилово, Аквапарк – Благоевград, кафе-бар „Симона” в Дупница, фонтана пред община Гоце Делчев, хотел „Замъка” в Огняново, хотел „Парадайз” в Огняново, Природонаучен музей в Пловдив, Аквапарк „Албена”…

„Щампованият бетон е настилка и комбинира здравината на монолитния бетон с външния вид на различни естествени материали. Може да изглежда като павета, дърво, паркет, камък… Има по-голяма здравина, лесна поддръжка и дълъг експлоатационен период. Щампованият бетон приляга плътно към повърхността, върху която се полага, минимизирайки всички възможни атмосферни влияния”, категорични са специалистите.

Оказва се, че той се изпълнява като мазилка, директно върху повърхността, а щампата е по желание. Свободата на дизайна и оцветяването са неограничени.

Екипът на РИМ РОК подхожда индивидуално към всеки клиент. Всичко започва с безплатен оглед, за да се прецени какво е най- подходящо за клиента, ако е необходимо, се прави идеен макет или 3Д проект преди същинската работа. А материалите за цялата тази каменна красота идват от фабрика в бобошевското село Усойка.