Saturday, July 27, 2024
HomeСпортМилен Радуканов се извини на феновете за отпадането на „орлетата” от турнира...

Милен Радуканов се извини на феновете за отпадането на „орлетата” от турнира за купата на България

 

 Подходихме отговорно към мача, излязохме с титулярен състав, но се случи най-лошия сценарий, за двубоя с „Верея” в събота излизаме със 12 здрави играчи

 

Старши-треньорът на ОФК „Пирин” Милен Радуканов се извини на привържениците на отбора за загубата от „Ботев” (Враца) и отпадането на отбора от турнира за купата на България на 1/16 финала. Той направи това в специално обръщение пред медиите на пресконференция вчера, като посочи и някои от причините това да се случи.

„Извинявам се на феновете. Подходихме отговорно към мача и излязохме с титулярен състав. Момчетата искаха да играят, а аз знам какво значи Купата за феновете. За съжаление обаче се случи най-лошия сценарий. Загуба със 120 минути игра и загубени футболисти за съботния мач с „Верея”.

Искам феновете да знаят, че желаехме да продължим в турнира. Но резултатът е закономерен с оглед действителността и възможностите ни. За мача в събота имаме 12 здрави играчи и ще разчитаме на 6 юноши за резерви“, обясни специалистът.

За мача с „Верея”, той коментира още, че играчите трябва да надскочат възможностите си – физически и ментални, за да могат да победят с оглед на серията от 3 мача в 6 дни.

Със сигурност Башлиев отпада от групата, а Костадинов се завръща. Рения ще бъде наказан за един мач.

Мачът с „Верея” се очертава изключително важен с оглед класирането и точките, които двата отбора имат.

Двубоят „Пирин” – „Верея” (Стара Загора) е в събота от 17:30 на ст. „Христо Ботев” в Благоевград. Вход – 6 лв.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular