С литургия за здраве откриха обновената ясла „Обич” в Сандански, директорката Симеонка Аргирова: Благодаря на кмета Котев и общината, че децата се обучават в добри условия 

С литургия за здраве бе открита обновената пъстроцветна Дневна детска ясла „Обич“ в Сандански.

Кирил Котев

Директорката Симеонка Аргирова изказа своята благодарност към кмета на община Сандански Кирил Котев и цялото общинско ръководство за инвестираните средства и подкрепата за това най-малките да се обучават в добри условия и според техните нужди. С кратка, но много емоционална програма всички гости бяха поздравени от децата в Детска ясла „Обич“, а гостите имаха възможност да разгледат пъстроцветните помещения на яслата.

Децата вече се радват на нови спални помещения, изцяло нови санитарни възли, подменени подови настилки, обновено помещение за разлив на храна, нови гардеробчета, пейки и външни алеи. На церемонията присъстваха заместник-кметовете на община Сандански, директори на детски градини и гости.

Община Сандански продължава успешно да инвестира средства в сферата на образованието и грижата за най-малките си жители, подчертаха от общинската администрация. Само преди няколко дни бе открита друга детска градина – в с. Дамяница, след мащабен ремонт.