Санданският депутат Атанас Стоянов отведен за разпит в полицията, след като моторист се заби в колата му, пътувал с жена си за сватбата на Волен Сидеров

Стоянов няма вина за катастрофата, по първоначални данни македонецът Реджеп лежи в благоевградската болница с травма на гърдите

Депутатът от Сандански Атанас Стоянов катастрофира на път за сватбата на Волен Сидеров и Деница Гаджева. Стоянов се озова в центъра на пътен инцидент на Е-79 в участъка Симитли-Благоевград.

Мотористът, който катастрофира при комплекс „Монца“ край Благоевград, се е ударил в неговия автомобил. Депутатът пътувал със съпругата си, когато внезапно станал инцидентът. По първоначална информация Ат. Стоянов няма вина за катастрофата. Въпреки това той според сведенията е отведен в полицията, за да бъде разпитан за обстоятелствата около пътния инцидент. 36-годишният моторист от Македония е с политравма след катастрофата.

Група мотоциклетисти от Македония се движели в посока Благоевград сред колона от автомобили. Първият от тях при прибирането в колоната се блъснал в задната част на лек автомобил с благоевградска регистрация. Впоследствие стана ясно, че колата е управлявана от депутата Атанас Стоянов от ВМРО, който пътувал за София за сватбата на Волен Сидеров. Пострадалият Реджеп Д. е транспортиран за Спешно-приемно отделение на МБАЛ-Благоевград с травма на гърдите и таза. В момента му се правят изследвания. Трафикът по Е-79 в участъка се извършваше в една лента, регулира се от полицията.