Friday, May 3, 2024
HomeРегионДупницаТеатър "Невена Коканова" представя „Големанов” за празника на Дупница, в постановката участват синoвете...

Театър “Невена Коканова” представя „Големанов” за празника на Дупница, в постановката участват синoвете на Калата – Ивайло и Валентин Калоянчеви

По случай празника на град Дупница – 19 октомври, спектакълът “Големанов” ще се играе на сцената на Общински драматичен театър “Невена Коканова” този петък от 19,00 ч., съобщиха от пресцентъра на общината.

Неслучайно след Бай Ганьо Големанов е най-популярният български драматургичен герой, който предизвиква не само смях, но и възмущение. Ивайло Калоянчев успешно върви по стъпките на баща си. След като блестящо се превъплъти в Бай Ганьо и покори родна, европейска и американска сцена, сега се впуска в ново предизвикателство в ролята на Големанов. Компания му правят и царете на комедията Светослав Пеев и Веселин Цанев, както и младата звезда Ивайло Захариев заедно с още десетина актьори.
В постановката участват синoвете на Калата – Ивайло и Валентин Калоянчеви, Латинка Петрова, Славчо Пеев, Люба Пашова, Веселин Цанев, Иван Иванов, Николай Иванов, Виктория Янева, Снежана Малковска, Василка Сумева, Мария Миради и Петя Хаздай.

RELATED ARTICLES

Most Popular