Saturday, May 18, 2024
HomeРегионПерникУжаси в Перник! Влак прегази 68-годишен мъж, млада жена скочи от 4-тия...

Ужаси в Перник! Влак прегази 68-годишен мъж, млада жена скочи от 4-тия етаж

 

Трагедия със смъртен случай се е разиграла в неделя на жп гарата в Батановци. В неделя около 9,45 часа в дежурната част на Областната дирекция на полицията е получен сигнал от телефон 112, че в града мотриса, движеща се по направление София – Кюстендил, при навлизане в батановската железопътна гара е блъснала мъж на видима възраст между 60 и 70 години.

Пристигналите служители на Областната дирекция на полицията в Перник са извършили оглед на местопроизшествието и установили, че загиналият е 68-годишният перничанин С.С.

Трупът е откаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Работата по започнатото досъдебно производство продължава под надзора на Районна прокуратура-Перник.

В събота около 10 часа пък млада жена е скочила от четвъртия етаж на жилищния блок, в който живее. Инцидентът е станал на улица „Благой Гебрев“ в квартал „Изток“ в Перник в събота. Според нейни съседи тя нямала такива проблеми, които да я подтикнат към фаталното решение. За трагичния скок е съобщено на телефон 112 и пострадалата е закарана в МБАЛ „Рахила Ангелова“ с травматични увреждания. Изясняват се причините за случилото се.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular