Зам.-кметът Денислав Захариев и колегите му от МГЕРБ в Перник участваха в зимния университет в Сандански, поздравиха се с премиера Борисов

Денислав Захариев и Бойко Борисов

Представители на младежката структура на ПП ГЕРБ в област Перник взеха участие в 9-ия зимен университет на МГЕРБ под наслов „Отворени към вас”. Зам.-кметът Денислав Захариев и останалите му колеги от МГЕРБ в Перник се поздравиха с премиера Бойко Борисов.

Форумът беше официално открит от заместник-председателя на ПП ГЕРБ и председател на ПГ на ПП ГЕРБ в 44-тото НС Цветан Цветанов, председателя на МГЕРБ и заместник-министър в МВнР Георг Георгиев, кмета на община Сандански Кирил Котев, кмета на община Благоевград Атанас Камбитов, областния координатор на ПП ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева и представителя на фондация “Ханс Зайдел” в България Богдан Мирчев.

Специален гост на събитието беше министър-председателят на Република България и председател на ПП ГЕРБ Бойко Борисов.
Сред лекторите на младежката академия бяха председателят на комисията по образование и наука Милена Дамянова, Александър Манолев – зам.-министър на икономиката, Андрей Новаков – член на ЕП от ГЕРБ/ЕНП, Христо Мутавчиев – актьор, председател на Съюза на актьорите в България, Лиляна Павлова – министър на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.