Звездата на балканската музика Драгана Миркович извива глас в Банско през септември

Наскоро родилата Галена ще направи дует с гръцкия певец Стан, водещ на „Банско Балкан Фест” 2017 ще бъде Борис Солтарийски

Сръбската прима Драгана Миркович, която повече от 30 години е на върха на музикалната сцена, идва в Банско, за да зарадва с песните си своите многобройни фенове.

Балканските ритми ще звучат в Банско на 1 и 2 септември. Лятната фестивална столица събира култови български, сръбски и гръцки изпълнители на „Банско Балкан Фест” 2017. Вечните хитове на звездата Placi zamlijo, Milo moe, sto te nema, Sve bih dala da si tu, Zivot moi и Luce moe ще огласят площадното пространство в планинския курорт на 2 септември. Още една сръбска изпълнителка – Злата Джуркович, ще подгрее публиката в съботната вечер за неотразимата Драгана. Бившата Мис Сърбия ще очарова с песните и красотата си аудиторията. Злата е сред любимците на публиката на „Пинк продакшън”, а Банско е първата открита сцена в нашата страна, на която ще стъпи дългокраката певица.

Петъчната вечер е отредена за нейно величество гръцката музика. Един от най-популярните млади гръцки изпълнители – Стан, прави своя ексклузивен дебют на българска сцена. Той ще дойде в България специално за фестивала в Банско, като верните му фенове знаят, че певецът има съвместно парче с Мария на име „Страдам”, както и факта, че в клипа към песента му Xtypa участие има Николета Лозанова. Освен своите горещи изпълнения Стан е подготвил изненада за всички присъстващи – дуетно изпълнение със завърналата се с гръм и трясък от майчинство Галена. Една от най-стилните български поп-фолкпевици е четвъртата звезда на „Банско Балкан Фест” 2017. Тя ще разгорещи атмосферата със своите изпълнения, сред които и очертаващият се като хит на лято 2017 – #TheBo$$. Водещ на празненството на неравноделния ритъм и горещата източна кръв ще бъде небезизвестният Борис Солтарийски. Вокалът на „Ку-ку бенд” има сериозен опит като водещ зад гърба си с проекта на Слави Трифонов „Бягство към победата”, „Музикална академия Ку-ку бенд 2” и Dancing stars 2.