Thursday, May 16, 2024
HomeРегионПерникАни от 1 „а“ клас поведе конкурс за добри дела на училище...

Ани от 1 „а“ клас поведе конкурс за добри дела на училище в Перник

„Направи добро, подари усмивка!“ е мотото на конкурс, организиран в ОУ „Свети Иван Рилски“ в Перник. Първият участник е Ани Първанова, която показа своя поглед за „доброто“, изразен с обич и грижа към животните, съобщиха от учебното заведение. Момиченцето, което учи в 1 „а“ клас редовно храни гълъбите в центъра на Перник.

Всички ученици, които желаят, могат да се включат в конкурса на имейл: dobroto@ouivanrilski.com.

„Заедно, ръка за ръка можем да направим света по-щастлив за всеки! Нека покажем на преден план и дадем визия на добрия човек, на добрата постъпка, която да бъде за подражание“, заявиха от училището.

Възпитаници на ОУ „Иван Рилски“ наскоро бяха наградени за доблестна постъпка. Директорът Цветана Пиралкова връчи благодарствени писма на учениците Петър Петров от 4 „е“ клас и Иванина Аспарухова от 3 „а“ клас, които са намерили и върнали портфейл с пари.

В училището в момента тече още един конкурс – „Свободата в кадър“. До края на януари се приемат снимки по зададената тема. Най-често децата „улавят“ в обектива си природни гледки, пейзажи, животни, които съответстват на представата им за свободата.

RELATED ARTICLES

Most Popular