Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионПетричБез следа от 10 дни: Продължава издирването на мъжа от петричкото село...

Без следа от 10 дни: Продължава издирването на мъжа от петричкото село Ключ

Александър Заков от петричкото село Ключ продължава да е в неизвестност.
За последно той е бил забелязан в края на миналата година и оттогава вече 10 дни няма следа от него.

„Предполага се, че е спал във вила в покрайнините на село Първомай. Оттам е избягал вчера сутринта. Има разместване на предмети в къщата, възглавницата му е била там.

Собственикът на вилата е запалил печката, оставил е храна и вода. Сигурен съм, че умишлено се крие. Имаме нужда от кучета, които да помогнат в издирването. Телефонът му е засечен за последно на 30 декември. А на 31 едно момиче ми каза, че е видян в Първомай”, разказа братът на изчезналия мъж пред NOVA.

Припомняме, че Александър Заков е на 33 години от село Ключ, община Петрич. Знае се, че следите му се губят от 29.12.2023г. По данни на близки и роднини, Александър е без пари и лични документи в себе си. Няма информация за дрехите, с които е бил облечен в деня на неговото изчезване. Официално е обявен е за издирване на 02.01.2024 г. в РПУ -Петрич.

От дни във фейсбук групата на село Ключ  е разпространен апел за помощ, като близките се надяват на информация, която по-бързо да ги отведе до местонахождението му.

Няма данни Александър Заков да страда от здравословни и психологически проблеми. До момента в издирването му участваха  доброволци от село Ключ, ловната дружинка, включително и местната кукерска група.

Уведомени са всички кметове в близките населени места. Жителите на петричкото село се надяват на щастлива развръзка и мъжът да бъде открит час по-скоро жив и здрав.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular