Saturday, May 18, 2024
HomeРегионПетричБеласица отпътува за Пловдив с намерение за успех срещу Марица

Беласица отпътува за Пловдив с намерение за успех срещу Марица

Ташко СУЛЬОТОВ
Мачът от 7-ми кръг за първенството на Втора професионална лига между отборите на Марица (Пловдив) и Беласица (Петрич), ще се играе на 29 август, вторник, от 18,00 часа. В отбора на домакините няма да вземе участие наказания Християн Димитров за една среща.
И този мач отборът на Беласица няма да бъде ръководен от скамейката от старши треньора Петър Колев заради несправедливо наложено наказание от ДК на БФС. Неговите функции ще изпълнява помощника му Светлан Кондев.
„Едноразовите занимания за мача срещу Марица (Пловдив) проведохме на помощния терен на НСБ „Цар Самуил“. Все още отсъства заради контузия Симеон Бояджиев. Не е още в нужната форма и бразилеца Игор Фелипе. Разузнахме добре играта на противника и знаем как да подходим във вторник срещу тях”, сподели Светлан Кондев.
За отбелязване е, че след настаняването в местен хотел, групата от 20 футболисти на Беласица проведе последната си тренировка ден преди мача при местни условия. Срещата ще бъде предавана по спортния канал „Диема” от 18,00 часа.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular