Saturday, May 18, 2024
HomeРегионПерникБлаготворителен риболовен турнир събира средства за лечението на 14-годишния Стиви от Перник

Благотворителен риболовен турнир събира средства за лечението на 14-годишния Стиви от Перник

Благотворителен риболовен турнир организират в Перник. Средствата за предназначени за лечението на 14-годишния Стивън Бориславов. Турнирът ще се проведе на 20 февруари, неделя, от 10 до 14 ч. Мястото е р.Арката, на моста по пътя за Кюстендил. Тегленето на жребия ще се извърши в 8,30 ч. Турнирът е организиран от КСР „Кракра“ и екипа на риболовен магазин при спазване на всички противоепидемични мерки. Желаещите могат да се записват на страницата на Николай Неделков във Фейсбук. Таксата за участие е по лична преценка.

„Един малък голям шампион има нужда от нашата помощ. Нека му помогнем да изиграе мача на живота си и да излезе победил от него, както го е правил много пъти до сега. Средствата ще ги събираме на място, а който няма възможност да дойде да лови, а иска да помогне, може да заплати “такса за участие”, като се свърже с мен или сам преведе пари по посочената банкова сметка. Ясно е, че риболов може и да няма по това време на годината, но този път каузата е различна. За изявилите желание, все пак ще има възможност да се преборим за един комплект медали, които ще осигуря за моя сметка. Всички събрани средства, ще преведа по сметката на Стиви, за което след това ще пусна копие на платежното“, заяви Неделков.

14-годишният футболист от Перник Стивън Бориславов е диагностициран с онкологично заболяване, а за лечението му в Германия е необходима сумата от 200 000 евро.

Банка ДСК, клон Перник

IBAN: BG51STSA93000028755501

BIC: STSABGSF

Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов

RELATED ARTICLES

Most Popular