Saturday, May 18, 2024
HomeСпортБлаготворителният турнир в помощ на болния Стиви стартира тази събота в Перник

Благотворителният турнир в помощ на болния Стиви стартира тази събота в Перник

Благотворителният футболен турнир под наслов “Всички заедно за Стиви” стартира в събота. Инициативата е организирана съвместно с кметство с. Драгичево и Благотворителна работилница-Драгичево.
Турнирът ще се проведе в град Перник, квартал „Димова махала”, стадион “Звезда” с начален час 10,00 часа. Във футболните срещи сили ще премерят над 35 отбора. През цялото време ще се продават мартеници, домашни сладки, картини, фланелка на ПФК Миньор Перник, подписана от всички футболисти. За да изрази подкрепата си към Стиви, легенди като Джони Велинов ще бъдат на турнира.
Стиви е едно 13-годишно момче, което, вместо безгрижно да се радва на живота с приятели, спортни постижения и различни забавления, му се налага да се изправи в битка за живота си.
Стивън е много силно борбено момче, което всички ние вярваме, че ще победи и в този мач. За тази цел всички ние трябва да му подадем ръка. Семейството има нужда от нашата финансова и душевна подкрепа. Необходимата сума за лечението на Стивън е над 200 хиляди евро, а лечението ще се проведе в Германия.
В подкрепа на Стивън има редица кампании в различни градове, в които всеки желаещ може да се включи и да помогне в този труден момент.
“Обръщам се към всички Вас с апел за подкрепа и помощ за едно младо и талантливо българско момче, което има нужда от нашата помощ, за да успее. Ако искате да помогнете, това е банковата сметка на Стивън:
Банка ДСК, клон Перник
IBAN: BG51STSA93000028755501
BIC: STSABGSF
Основание за превод: Стивън Валериев Бориславов
Всички ние сме Стиви и заедно ще успеем!
Ще се видим в събота на стадион “Звезда”, както и на други кампании!”, заявиха организаторите.

RELATED ARTICLES

Most Popular