Saturday, May 4, 2024
HomeСпортГолово шоу! „Струма” победи „Спартак” с 6:0

Голово шоу! „Струма” победи „Спартак” с 6:0

В контролен мач, игран на добре подготвения терен в село Марикостиново, се срещнаха отборите на местния Струма и Спартак Склаве, съответно от областни групи Струма 2 и Струма-1. Домакините играха много силно, в чиято защита блестеше топ банкерът на региона Боби Иванов. В изминалата контролна среща той обезличи напълно голмайстора на Спортист Падеш Веселин Стойков, а сега направи това и с нападателите на гостите от Склаве, отнемайки им топките далеч пред наказателното поле.
През първата част на двубоя с две попадения за отбора на Струма се отличи завърналият се Мартин Бояджиев. Веднъж и гредата помогна на вратаря на Спартак, след като удар на Марин Георгиев-Мерата отблизо разтресе напречната греда. В края на полувремето пропуски направиха още Мартин Бояджиев и Марин Георгиев.
На почивката старши треньорът на Струма Марикостиново Атанас Терзиев извърши осем смени. Отново по-добрият отбор на терена бе този на домакините. Отбелязани бяха още четири гола във вратата на отбора от Склаве. Автори на попаденията бяха фолкпевецът Карамфил Божиков-два и по един Стоян Тодоров и Александър Камишев.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular