Sunday, May 19, 2024
HomeРегионБлагоевградБлъснаха 78-годишна жена на пешеходна пътека в Благоевград, в тежко състояние е

Блъснаха 78-годишна жена на пешеходна пътека в Благоевград, в тежко състояние е

Възрастна жена е в тежко състояние след инцидент на пешеходна пътека в Благоевград, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Инцидентът е станал малко след 12:30 часа във вторник на пешеходна пътека на улица „Иван Михайлов“, в района на Бюрото по труда. По първоначална информация лек автомобил с 40-годишен водач от Благоевград е блъснал 78-годишна пешеходка. Пострадалата е с фрактура на главата и е настанена за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение (МБАЛ) в Благоевград.

За БТА директорът на благоевградската болница д-р Огнян Митев каза, че пострадалата пешеходка е настанена в отделението по реанимация и е в тежко състояние, като вероятно ще бъде приведена за лечение в столицата.

На водача на автомобила са направени проби с технически средства за употреба на алкохол и наркотици, които са отрицателни, съобщиха от ОДМВР – Благоевград.

Часове по-късно стана и втора катастрофа в Благоевград.

Лек автомобил и мотопед се сблъскаха на кръстовище в близост до Областната дирекция на полицията. Тежко пострадали при инцидента нямаше, движението по булевард “Васил Левски” се осъществяваше еднопосочно.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular