Friday, May 17, 2024
HomeСпортВ 70-минутен мач: Миньор и Беласица не успяха да си вкарат

В 70-минутен мач: Миньор и Беласица не успяха да си вкарат

В Перник се игра 70-минутен контролен мач между отборите на местния Миньор и Беласица (Петрич). Като цяло срещата беше разделена на две полувремена по 35 минути съгласно предварителна уговорка между треньорските щабове на двата тима.

Първата част беше равностойна. Футболистите на Беласица опитаха да обстрелват вратаря на Миньор чрез Запро Динев и Виктор Ергин, но не се стигна до отбелязване на гол.
И тъй като се тиражираха различни информации в медийното пространство за развоя на мача, потърсихме мнение от двете страни.
Старши треньорът на Миньор Перник Христо Господинов сподели следното: „В 60-та минута при върната топка от защитник на Беласица към вратаря, последният не успя да я укроти и тя уцели страничната греда. За мен резултатът е реален. Отборът на Беласица е по-напред в подготовката от нас. От 10 до 20 юли ще бъдем на лагер в Банско. Засега сигурен партньор в контрола ще ни бъде едноименният тим на стадион „Свети Петър” на 12 юли. Търсим противник за 15 юли”.
От страна на петричкия тим споделиха, че резултатът е реален и че не имало нищо сериозно и пред двете врати. Като цяло 70-минутната игра е била с няколко отправени удари и към двете врати, без попадения в тях.
Следващият контролен мач на Беласица ще бъде във вторник срещу Витоша (Бистрица).

Беласица: Кирил Георгиев, Атанас Карачоров, Вальо Костов, Симеон Бояджиев, Мартин Русков, Виктор Ергин, Владимир Гогов, Мартин Тодорски, Мариян Вангелов, Запро Динев, Аспарух Смилков (Куфре Ета, Димитър Иванов, Атанас Димитров, Аспарух Шамкалов)

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular