Saturday, May 18, 2024
HomeРегионКюстендилГЕРБ депутатът Хр. Терзийски: Отиваме на избори, време е да се мисли...

ГЕРБ депутатът Хр. Терзийски: Отиваме на избори, време е да се мисли и постъпва отговорно

ГЕРБ депутатът от Кюстендилска област Христо Терзийски коментира във фейсбук страницата си политическата ситуация:
“Отиваме на избори. Това трябваше да се случи много по-рано, а не изкуствено да се поддържа едно агонизиращо управление, което само се сриваше с всеки изминал ден. Тогава и щетите за държавата нямаше да са толкова големи.
БСП до последно държаха мандата и твърдяха, че ако не бъдат подкрепени, ще настъпи хаос. Историята обаче показва, че хаосът и големите кризи за България настъпват, именно когато БСП бъде подкрепена.
„Промяната“ дойде с големи амбиции и високо самочувствие, но донесе само висока инфлация и непосилни цени на енергоизточниците – а оттам и на всички потребителски стоки. Съзнателното нарушаване на Конституцията и законите се превърна в стил на управление. Това силно ерозира държавността и доверието на хората в правовия ред.
Сега е време да се мисли и постъпва отговорно. Да се поеме отговорност и да се търси обединение около важните проблеми на страната, да не се допуска отклоняване и забавяне на европейското развитие на България.
Ние, от ГЕРБ, съзнаваме своята отговорност в този наистина съдбовен за страната момент и ако отново получим доверието на българските граждани, ще положим всички да изведем България максимално бързо от кризата”.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular