Sunday, May 19, 2024
HomeРегионПерник„Движение за просперитет на Перник” издига кандидатурата на Станислав Владимиров за кмет 

„Движение за просперитет на Перник” издига кандидатурата на Станислав Владимиров за кмет 

Кандидатурата на кмета на Перник Станислав Владимиров за втори мандат ще бъде издигната от новорегистрираната партия „Движение за просперитет на Перник”.

Новината потвърди самият Владимиров пред БНР. Той съобщи, че новата партия ще излъчи и своя листа за общински съветници. В новорегистрираната партия влизат предимно млади хора, които искат да работят за Перник и за бъдещото развитие на града, каза Владимиров. Той спечели изборите в Перник преди 4 години като кандидат на БСП. Още с встъпването си в длъжност обяви, че ще бъде кмет на всички перничани, независимо в коя партия членуват или й симпатизират. След разрива с Корнелия Нинова и напускането му на БСП , а и преди това, Владимиров не веднъж е заявявал, че неговата партия са перничани. „Мен наистина ми е нужна подкрепата на перничани, когато тя е искрена, когато тя не е подплатена с нещо друго. Получи се. Направи се огромна организация. Получиха регистрация, което ми дава наистина сили и увереност да се кандидатирам за втори мандат, за да продължим всичко онова, което сме започнали”, каза Владимиров. Той заяви още, че няма да откаже подкрепата на нито една партия. На този етап е известно решението на местната структура на ГЕРБ да не издига свой кандидат за кмет, а да подкрепи Владимиров. Говори се, все още неофициално, че подкрепа за Владимиров ще има и от „Продължаваме промяната”.

„Получавал съм обаждания от много политически сили, че желаят да ме подкрепят. Аз и на други места съм заявявал, че може би най- големият ни успех за изтеклия мандат е това, че събирахме хората, че не ги разделяхме, че във всички онези ситуации, които ни се случиха в целия мандат ние по- скоро действахме като едно голямо семейство, действахме задружно”, коментира Владимиров.

RELATED ARTICLES

Most Popular