Friday, May 17, 2024
HomeБизнесДен на отворени врати в завода на Тева в град Дупница

Ден на отворени врати в завода на Тева в град Дупница

Кога – 23 юни, петък от 10 часа
Къде – гр. Дупница, Самоковско шосе 3

Най-голямата фармацевтична компания в България се разраства и отваря врати за потенциални кандидати за позиции Оператор Фармацевтично производство, Оператор Опаковка, Иженер, Техник, Химик и Лаборант.

Вие сте току що завършили средно или висше образование, имате или нямате професионален опит.Търсите нова удовлетворяваща работа близо до дома, семейството и приятелите си.Заповядайте да разгледате производствените мощности и модерните ни лаборатории.

През този ден на отворени врати ще имате възможността да се запознаете с нашата компания, нашите ценности и философия. Ще ви представим най-новите проекти и продукти, ще ви покажем как се произвеждат лекарства и каква значима роля можете да играете при тяхното производството и да помогнете за подобряване на здравето на милиони хора по света.

Потвърдете вашето присъствие до 21 юни на телефон 0882 404800, на имейл rabota@teva.bgкато изпратите имена и телефонен номер за контакт или като попълните директно електронната форма Ден на отворените врати в завода на Тева, град Дупница 23.06.2023г.

Очакваме с нетърпение да ви посрещнем и да ви покажем какви възможности за работа и развитие предлагаме като фармацевтична компания. Заедно можем да се грижим за подобряване на човешкото здраве.

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. А ние г-жа Велева , по старите работници с доста по ниски заплати от тая стартова ,също да се запишеме и кандидатстваме нали!

Comments are closed.

Most Popular