Sunday, May 19, 2024
HomeРегионКюстендилДимитър Бербатов на среща с футболни клубове от Кюстендил

Димитър Бербатов на среща с футболни клубове от Кюстендил

Стилиян Петров: До този момент всички диалози с клубовете по места са положителни, защото проблемите са дълбоки

Част от екипа на кандидата за президент на БФС Димитър Бербатов проведе среща с представители на футболните клубове от Кюстендил в читалище “Братство” в града.

Бербатов и екипът правят обиколка из страната през този месец преди изборния конгрес на Българския футболен съюз (БФС) на 18 март, за да обсъдят отново най-големите проблеми и предизвикателства пред клубовете и да представят предложенията си за решения и развитие на българския футбол.

“Не сме тук, за да коментираме сегашното ръководство на БФС. Оценката ще я дадат хората на 18 март. Тук сме само, за да покажем какво ще променим. Нашата програма претърпя сериозно развитие през последните месеци и имаме много нови аспекти”, каза юристът Георги Градев.

Той посочи, че изборен конгрес ще има и това е благодарение на съдебна хватка.

“Ние заведохме дело срещу Футболния съюз още през януари и това е единствената причина тези хора да не се откажат от изборен конгрес и от конгрес въобще”, каза Градев.

“Акцент са цялостните промени за българския футбол. До този момент всички диалози с клубовете по места са положителни, защото проблемите са дълбоки. Обсъждаме всички теми и това как ще променим българския футбол”, каза Стилиян Петров, който също присъства на срещата./БНР

 

RELATED ARTICLES

Most Popular