Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаДоверено на приемна в Дупница: Кметът обикаля стаите и рови по шкафчетата...

Доверено на приемна в Дупница: Кметът обикаля стаите и рови по шкафчетата след работа

Поведението на градоначалника е абсурдно и уронва имиджа на общината, споделят граждани пред депутати от ГЕРБ

За уволнения, притискания и реваншизъм алармираха граждани и бивши служители на Община Дупница, които посетиха в понеделник приемна на тримата народни представители от ГЕРБ – СДС.

Пред Христо Терзийски, Радослава Чеканска и Даниел Александров възмутени дупничани и дългогодишни служители на общинска администрация се оплакаха от отношението на кмета Първан Дангов, което поведение, по техни думи, не приляга на един градоначалник и представител на институция от такъв ранг.


От  ГЕРБ припомнят, че само за три месеца десетки служители са били притискани, за да напуснат работа от администрацията. „Това са хора с дългогодишен професионален опит и доказани експерти в своята сфера на работа. Дошлите на приемната коментираха, че поведението на кмета на Дупница е меко казано абсурдно и уронва имиджа на града и цялата община. Дупница става синоним само на скандали и реваншизъм. В национален план кметът се прочу и с безумно високата заплата, която ще получава, а кметове на къде-къде по-големи общини в България получават половината на неговото възнаграждение. Човек първо показва какво може и се доказва с работа и действия, после иска по-високо възнаграждение”, е мнението на  граждани, посетили приемната и цитирани от пресцентъра на ГЕРБ.

От там съобщават още, че по време на приемната е споделен и един друг абсурд: в извънработно време кметът обикалял по стаите на служители, ровил им в шкафчетата и в личните вещи.
Пред Терзийски, Чеканска и Александров дупничани поставиха още въпроси, свързани с имотни и социални казуси.

RELATED ARTICLES

4 COMMENTS

  1. Съберете се бе хора. Скочете срещу това говедо. Има ли гражданско съзнане в Дупница?

    Тоя става само за пиене и да скопява прасета.

    Срам и падение за града.

  2. доказаните експерти да не пискат, а да си търсят работа , не да лежат на сянка в общината.

  3. Да ми обиколи и голиьо к_р кмето.Аиде стига ти мандат.Вземи ми и зарядното за телефона.

  4. ровил им по чекмеджетата Ами той е видял какво има по някои чекмеджета, особено на тези гербаджийските. При този глад за работници ако поне малко ставаш за нещо ведна се уволняваш и на другия ден си си намерил друга работа Ане да ревеш на “Вяра”. Но май държавното корито е много благо или пък не ставаш за нищо

Comments are closed.

Most Popular