Wednesday, May 15, 2024
HomeРегионБлагоевградДраконовски мерки в ДЮШ „Пирин"! Раздават червени картони на напушени и татуирани...

Драконовски мерки в ДЮШ „Пирин”! Раздават червени картони на напушени и татуирани футболисти

Ръководството на ДЮШ „Пирин” ще раздава червени картони на свои възпитаници, за които има съмнение, че употребяват цигари, алкохол, марихуана, снус, всякакви никотинови продукти и упойващи вещества. В своята фейсбук страница от академията за млади надежди качиха пост с обръщение към футболистите и техните родители. От него става ясно, че от школата ще приемат за недопустимо още носенето на екстравагантни прически и татуирането. При нарушаването на тези правила ще пристъпват към изключване, независимо от качествата на футболистите, заявяват от ДЮШ „Пирин”.

„Ръководството на академията държи талантите ни да бъдат развивани не само като футболисти, но и като личности. Изискваме нашите деца да бъдат дисциплинирани, отговорни и неподвластни на пороци. Работим всекидневно в тази насока и държим на ценностите. За съжаление, напоследък все повече зачестява употребата на никотинови продукти (снус, цигари и т.н). В тази връзка искаме да обявим: Държим на дисциплината и сме убедени, че само с нея, талантите могат да станат качествени футболисти!”,  категорични са от школата. За справяне с проблемите те ще разчитат на съдействие от родителите, педагозите и обществеността.

„Славната емблема на Пирин задължава и всички, които я носят, имат отговорност да я пазят и прославят”, декларират от ръководството на клуба.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular