Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаДупничани събраха 7 600 лв. за Асоциация „Детско сърце“

Дупничани събраха 7 600 лв. за Асоциация „Детско сърце“

Дупничани събраха 7 600 лева, които бяха дарени на Асоциация „Детско сърце“. Главната заслуга за стореното добро е на талантливия илюзионист и народен певец Радослав Георгиев, който предостави на асоциацията средствата, събрани по време на юбилейния си спектакъл в Дупница.

„Ето, че отбелязах своите 15 години творчески труд на сцената. През последните 4 дни чувам само добри отзиви от това, което успях да сътворя през тези 8 месеца. Цялата организация на концерта ми отне над 8 месеца, за да може всяко нещо да бъде изпипано и да стане така, както съм го пожелал. Благодаря на всеки един от вас, който прояви желание и закупи билети за моя  юбилеен концерт „Сбъдната мечта“. За мен това означава много. Въпреки трудностите и нещата, които срещах по пътя си за тези 8 месеца, мисля, че крайният продукт беше блестящ. Благодаря на всеки един от вас за това, че отдели от своето време и средства и подкрепи каузата, за която всички се борехме, а именно да съберем колкото се може повече средства за Асоциация “Детско сърце”. Е, успяхме да съберем сумата от 7 600 лева само за една вечер. Благодаря на ПГ „Акад. Сергей П. Корольов“, че се включиха заедно с нас и събраха само за половин ден сумата от 600 лева. Изказвам своята благодарност към всеки един артист, който се включи към тази инициатива, че уважиха моя празник и бяха заедно с мен на сцената на ОбДТ „Невена Коканова“, сподели артистът. За Радослав Георгиев случилото се е доказателство, че все още съществуват хора с големи сърца, готови да помогнат, когато е необходимо.

Както писахме, в концерта участваха именити творци като Борислав Борисов, Драгомир Драганов,София Илиева, Икар, Николай Коев, цирк „Рио“, Юрий Драгомиров

Костадин Бибишков и екип, Лили Ан, Димитър Димитров. За осъществяването на спектакъла помогнаха спонсори от града. Като медийни партньори с реклама на събитието помогнаха и в. „Вяра“, и Радио „Астра Плюс“.

Юлияна КОЛЧАКОВА

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Когато някой се труди и знае какво прави ,резултата е на лице.В последните години никой не е успявал да напълни салона на театъра ,както Ради.
    Не е лошо читалищни и общински представтели на отдел култура да се позамислят и да видят как трябва да се работи в тази област.
    На празника на Дупница ,при толкова силно представление от страна на Софийската филхармония и солистите ,от Общината нямаше представител да поздрави присъстващите.А за разяснителната кампания , да не говорим :кръгла нула.

Comments are closed.

Most Popular