Friday, May 17, 2024
HomeРегионБлагоевградЖестока смърт! Прокуратурата работи по няколко версии за обезглавения мъж край Стара...

Жестока смърт! Прокуратурата работи по няколко версии за обезглавения мъж край Стара Кресна

Установен е собственикът на опела, в който е намерено тялото

Престъпление, извършено по особено жесток начин, потресе района на Стара Кресна. С разследването на тежкото убийство се е заела Окръжна прокуратура – Благоевград.
Около 16,20 ч. на 18 декември в полицията е постъпил сигнал за намерен обезглавен труп на мъж, в дере в района на път от с. Стара Кресна за гр. Кулата. Жертвата е установена в лек автомобил, м. „Опел Корса“, на шофьорско място с поставен предпазен колан. На около 20 метра от превозното средство е открита човешка глава.
Извършен е оглед на местопроизшествието от дежурна оперативна група. Към настоящия момент е установен собственикът на автомобила – 44-годишен мъж от гр. София. По случая е образувано досъдебно производство под надзора на Окръжна прокуратура – Благоевград. Разследват се няколко версии за смъртта на пострадалия, чиято самоличност е в процес на установяване.

Припомняме, на зловещата находка попадат група ловци на няколко километра от обезлюденото село Стара Кресна. По непотвърдена официално информация става въпрос за убийство, извършено по изключително жесток начин, и инсценирана катастрофа. По случая е образувано досъдебно производство.

RELATED ARTICLES

Most Popular