Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаЗапочна записване за безплатни презентации по бързо четене за деца в SmartyKids...

Започна записване за безплатни презентации по бързо четене за деца в SmartyKids Дупница

Четенето, също като смятането, се ръководи от различни дялове в мозъка. Детето не може да чете като възрастен човек. Затова е необходим по-различен подход – чрез трениране на мозъчния дял, като използваме определени техники и „мозъчни дразнители“, можем да развием и подобрим умението за скоростно четене с разбиране.

В курса по бързо четене занятията се превръщат във вълнуващо пътешествие  из различни страни по света. Интересната програма и ярко изработените материали ще помогнат на децата да заобичат четенето. Техниката е насочена към развиване на умението за работа с текст, способността да се подчертава и запаметява основното, както и да се увеличи скоростта на четене без загуба на разбиране. В резултат на занятията се подобрява представянето и самочувствието на децата, те стават по-наблюдателни и внимателни. Нашата задача е не само да увеличим скоростта на четене, но и да предизвикаме интерес към този урок.

В курса на Бързо четене тренираме продължителност на вниманието, краткосрочна памет, разбиране на текста, скорост на четене, грамотност, възприятие и обработка на информация

Част от курса предвижда и обучение чрез мнемотехника – невероятно изкуство и техника за запаметяване, съвкупност от похвати за облекчено запомняне на максимален обем информация чрез създаване на изкуствени асоциации. С една дума –СУПЕРПАМЕТ.

За успешно овладяване на методиката за бързо четене е разработен набор от 12 тетрадки, 3 сборника и 1 книга с приказки. Друга основна разлика е геймификацията. Отново я има в нашата система, но е наситена с много повече герои, които ще ни съпътстват в приключенията. Благодарение на геймификацията тип „Околосветско пътешествие“, децата ще научат полезна и любопитна информация за различни места по Земята.

Запишете се за безплатна презентация на новата методика Бързо четене за деца на възраст от 7 до 12-годишна възраст.

За повече информация посетете нашия сайт – http://smarty-kids.bg/dupnitsa

Последвайте и страницата ни във f – @SmartyKids Dupnitsa

За контакти и записвания : тел: 0889 096 069

Гр.Дупница, ул.“Христо Ботев” 19, ет. 2

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular