Wednesday, May 8, 2024
HomeСпорт„Марек Юнион-Ивкони” приема звездния състав на „Хебър”

„Марек Юнион-Ивкони” приема звездния състав на „Хебър”

  • Дупнишките фенове тръпнат в очакване да видят своите любимци срещу силния отбор от Пазарджик

    „Марек Юнион-Ивкони” посреща „Хебър” (Пазарджик) в най-интересния двубой от 13-ия кръг на Суперлигата.
    Настроението в лагера на дупничани е приповдигнато след убедителната победа над „Левски” в София с 3:0 гейма в понеделник. Сега обаче задачата пред момчетата на наставника Виктор Карагьозов е още по-трудна. Боби Апостолов и компания посрещат „тигрите” от Пазарджик, които са считани за големия фаворит за спечелването на златните медали този сезон.
    Само преди броени дни „Хебър” спечели Купата на България, а преди началото на първенството завоюва и Суперкупата. Така възпитаниците на Атанас Петров са се устремили към знаменит требъл и по всичко личи, че трудно ще бъдат спрени. В момента тимът от Пазарджик се намира на второ място с 28 точки (10 победи и 2 загуби). Дупнишкият клуб пък е 5-и с актив от 24 пункта (8 успеха и 4 поражения).
    Очаква се в петък от 18,15 часа Спортната зала в Дупница да бъде пълна за най-интересния мач у нас през седмицата. Феновете на волейбола в града ще искат да видят как ще се представят техните любимци срещу звездите на „Хебър” като Тодор Алексиев, Георги Братоев и Бради Гънтър.

RELATED ARTICLES

Most Popular