Monday, May 20, 2024
HomeРегионДупницаЗверска катастрофа беляза края на изборния ден в Дупница

Зверска катастрофа беляза края на изборния ден в Дупница

  • Опел се вряза в къща на улица „Орлинска”, шофьорът: Не помня нищо

  • „Тойота Ярис” летя 30 метра по тротоара и се заби в паркирани автомобили

Зверска катастрофа беляза края на изборния ден в Дупница. За щастие тежкият пътен инцидент в квартал „Горна махала” се размина без жертви.

Водачите на двата автомобила, участници в ПТП-то, са с охлузни рани, като единият бе транспортиран в Центъра за спешна медицинска помощ със съмнение за комоцио.

 

Инцидентът стана около 18,35 ч. в близост до т.нар. площад „Цигането” в Дупница. Двата автомобила са се движили един зад друг в посока Механотехникума, като веднага след пешеходната пътека шофьорът на „Опел Мерива”, движещ се с висока скорост, удря в задната част автомобил марка „Тойота Ярис”. След удара и двамата водачи губят контрол над управлението на автомобилите. Опелът се забива в ъгъла на близката жилищна сграда до паметната плоча на майор Орлински. От силния удар тойотата буквално прелита около 20-30 метра през целия тротоар, като водачката помита паркираните в близост автомобили и се спира в един от тях.

Пред „Вяра” пострадалата разказа, че ударът е бил толкова внезапен и силен, че не е могла да разбере какво се случва и по никакъв начин не е успяла да овладее автомобила. „Имах чувството, че летя”, разказа жената, която имаше охлузна рана в областта на лицето. След сблъсъка шофьорът на опела бе във видимо неадекватно състояние и сподели, че няма спомен от инцидента. Вследствие на удара се бяха задействали въздушните възглавници на автомобила, а според неговата спътница той е излетял на съседната седалка.

Свидетели на тежката катастрофа разказаха, че сблъсъкът е бил толкова мощен, че се е разнесъл истински тътен в целия квартал, сякаш е гръмнал бойлер. Тойотата буквално е летяла по тротоара на улица „Орлинска”. „Истинско чудо е, че няма сгазени пешеходци, предвид че тротоарът е в близост до спирка и срещу големия търговски център „Ритейл Парк Дупница”, споделиха очевидци и живеещи в близост до мястото на инцидента.

За броени минути пристигнаха екипи на полицията и Спешна помощ. Десетки се бяха събрали и коментираха, че на това място често се случват транспортни произшествия и застрашават живота на живеещите в Горна махала.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. А дано площад Цигането го продадат на търга на Зора ,че на всички ние писнало от цигании .Амин дай боже .

    • Дари цигането да бъде продадено за зора, то пак ще има цигани. Ние циганите сме на всякъде, ако живеете там в Горна махала и вие писнало от нас, нанесете се в друг квартал тогава,колкото и да мразите нас, ние винаги ще съществуваме, не може нашето поколение да бъде унищожено,няма и да бъде!
      Заради хора като вас в България, заради такива малоумници България не е държава. Защо вместо да се делим не се обединим ?
      Защо вместо вкъщи да стоим, а вместо това да отидем всички при управляващите и да протестираме за по-добра държава?
      За по евтина храна и за по големи заплати, за по добър живот, за по чиста държава, за по добра икономика, за по модерна държава. Защо бъргария не е като другите държави? За всичко сме си виновни ние гражданите на държаната, защото не мислим правилно.

Comments are closed.

Most Popular