Saturday, May 18, 2024
HomeСпортИнж. Гърменов награди републиканските шампиони по волейбол

Инж. Гърменов награди републиканските шампиони по волейбол

Временно изпълняващ длъжността кмет на Община Разлог- инж. Гърменов награди републиканските шампиони по волейбол за момчета до 13 години в спортна зала „Септември“.
След финален двубой между софийските отбори „Левски“ и „ВАСК“, и резултат 2:0 гейма, класирането бе оглавено от възпитаниците на Николай Хаджииванов. С актив от 15 точки шампионите от „Левски“ вдигнаха златната купа, връчена от инж. Гърменов.


На крачка от най-високото стъпало на стълбичката за награждаване остана тимът на “Изгрев” /Ябланица/, който бе награден от общинския съветник- д-р Тумбев. На почетното трето място се нареди състава на “Арда” /Кърджали/. В първите си изяви пред родна публика, волейболистите на “Пирин” /Разлог/, с треньор Владимир Панев, останаха на 6-та позиция. Сините бяха изпреварени от отборите на “ВАСК” и “Люлин” /София/.
По време на награждаването най-добрите играчи на първенството получиха и индивидуални награди. Републиканските шампиони Габриел Петров и Ивайло Донов заслужиха призове за най-добър разпределител и MVP. Треньорите определиха Марти Карабашев от “Арда“ като най-добър нападател, Петър Антонов „ВАСК“ за най-добър централен блокировач, а на Мирослав Ташнов от „Изгрев“ бе връчена награда за най-добър изпълнител на начален удар.


В края на събитието инж. Гърменов поздрави всички волейболисти и техните треньори, взели участие през последните 6 дни във финалния кръг на Държавното първенство в Разлог.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular