Sunday, May 5, 2024
HomeСпортБеласица картотекира 3-ма вратари и 19 полеви футболисти

Беласица картотекира 3-ма вратари и 19 полеви футболисти

Трима вратари и 19 полеви играчи картотекират от ръководството на Беласица в БФС.
Ръководството и треньорския щаб на Беласица се разбраха относно футболистите, на които ще разчитат вече като член на втора професионална лига. Това са: вратарите Кирил Георгиев, Димитър Пангев и Стоян Стоянов; защитниците Атанас Карачоров, Атанас Чепилов , Христо Петров , Аспарух Шамкалов, Атанас Димитров, Валентин Костов, Мартин Русков, Слави Косов; халфовете Симеон Бояджиев, Айвън Ангелов, Марти Таушанов, Лазар Стояновски, Владимир Гогов;
нападателите Живко Димитров, Аспарух Смилков, Димитър Иванов, Стивън Кирилов, Мариан Вангелов, Динчо Йовчев.
Новите одобрени са вратаря Димитър Пангев, защитниците Христо Петров и Слави Косов, нападателите Стивън Кирилов, Мариан Вангелов, Динчо Йовчев и Игар Фелипе. Последният все още е в очакване на работната си виза, без която не може да бъде картотекиран. Иначе продължава да се готви на пълни обороти с колегите си от отбора. До края на седмицата се очаква и футболист от Камерун. Забавянето му е заради неоформени документи за пребиваване и работна виза, необходими за картотекирането му.
От треньорския щаб споделиха, че ако се стигне до съгласие за привличане на нови футболисти от други клубове, то това ще стане в движение и само при положение, че притежават качества, далеч по-добри от тези на наличните футболисти.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular