Saturday, May 18, 2024
HomeРегионДупницаКато за последно! Опашки за пържоли се вият пред магазините в Дупница

Като за последно! Опашки за пържоли се вият пред магазините в Дупница

Дупничани превзеха хранителните магазини и офисите на куриерските фирми в предпоследния ден на годината. Както по традиция се случва, в последния момент стотици хукнаха да пазаруват за новогодишната трапеза. В един от магазините на голяма верига бе въведен пропускателен режим. Това доведе и до образуване на внушителни опашки. Нетърпеливи да напълнят кошниците, някои от чакащите изразиха негодувание и попитаха служителите защо не ги пускат. Оказа се, че заради стълкновението има въведена заповед хората да бъдат пускани на групи. Така въпреки дългото чакане не бе допуснато прекалено струпване в магазина и бяха спазени противоепидемичните мерки да се спазва дистанция. Куриерските фирми също не бяха „пожалени“ от дупничани.

Още от сутрешните часове вратите им бяха окупирани от чакащи да си вземат новогодишните пратки. Пред един от офисите имаше поне двайсетина души, което отказа клиенти, чиито дела можеха да изчакат до понеделник.

В обедните часове по централните улици се образуваха и леки задръствания заради интензивното движение ден преди празника.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Ей, хора толкова ли нямате в къщи някакво месо и да си сготвите.
    Пържоли, мезе, алкохол и пиратки.
    Това ли е важно или вашето здраве и това на близките ви.

Comments are closed.

Most Popular