Wednesday, May 15, 2024
HomeРегионДупницаКметът на Дупница: Работата на социалните работници често остава невидима, но има...

Кметът на Дупница: Работата на социалните работници често остава невидима, но има ли криза– неизбежно са в светлината на прожекторите

Кметът на Община Дупница инж. Методи Чимев поздрави всички, работещи в сферата на социалните дейности, по случай празника на социалния работник. Дупница е известна в страната с големия си брой социални проекти, които са насочени към всички уязвими групи в града и селата с предоставяните безплатни услуги, като това позволи и откриването на десетки работни места за социални работници. “Дължим истинско уважение към труда на хората от тази трудна професия. Всеки ден те доставят на нуждаещите се надежда и упование. Те са хората, които влизат в домовете на пострадалите и болните, на бедните и на самотните, и оставят там част от своето сърце. Топъл обяд, топла дума и истинска подкрепа, са само част от работата им, която вършат в полза на обществото. Намираме се в безпрецедентна ситуация. Не само защото в България е обявено извънредно положение, но и заради увеличаващите се разделителни линии между хората. Тяхната работа често остава невидима, но има ли криза, има ли проблем – неизбежно са в светлината на прожекторите. Дори и сега, в тази тежка ситуация, тяхната работа е невидима, но всеки ден те са в домовете на хората – носейки храна, помагайки им за личната хигиена или за домакинството или решавайки поредния проблем. Благодаря ви и честит празник”, заяви инж.Чимев.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Ама ние имаме ли кмет? Минаха изборите и той се скри пак и отново, безхаберен към хората които излъга за енти пореден път!!!! Къде си бе Чимев?! Коронавирус върлува и ти вместо да окуражаваш народа, да предприемаш мерки за ограничаване на разпространението ти не се появяваш никъде и нищо не правиш! Измислен щабс никакви действия!!!! Ти не си добър човек и не заслужаваш да бъдеш кмет!!!!! Но следващият път и твоите братя от Гиздова махала няма да могат да те спасят!!!!!!

Comments are closed.

Most Popular