Friday, May 17, 2024
HomeРегионСамоковКметът на Самоков поздрави "Рилски спортист" за Купата на България

Кметът на Самоков поздрави “Рилски спортист” за Купата на България

Кметът на Самоков Владимир Георгиев излезе със специално обръщение по повод завоюването на Купата на България от баскетболния отбор “Рилски спортист”.

Както знаете, Рилецо спечели за трети път в историята си престижното отличие. Възпитаниците на Людмил Хаджисотиров надделяха убедително над носителя на трофея в предишните два сезона „Левски Лукойл” на финала в Панагюрище, който се игра на 15 март. Така тимът отново вдигна купата след 2016 и 2018 година.

“Баскетболният клуб на “Рилски спортист” донесе много радост на самоковци, като завоюва за трети път Купата на България. Самоковският тим играе страхотно през целия сезон и зарадва феновете с много победи, като спечелването на големия трофей бе абсолютно закономерно.

Поздравявам баскетболистите на БК “Рилски спортист” за мъжката игра и за огромното им желание за победа, което се увенча с успех. Поздравления и за треньора им Людмил Хаджисотиров, който за втори път ги изведе до този връх. Адмирации за президента на клуба Петър Георгиев, благодарение на когото баскетболът в Самоков достигна такива постижения!

Благодаря за невероятната емоция и гордост!”, се казва в обръщението на кмета В. Георгиев.

RELATED ARTICLES

Most Popular