Tuesday, May 21, 2024
HomeСпорт„Комитите“ с нагласа за победа срещу Дунав в Симитли

„Комитите“ с нагласа за победа срещу Дунав в Симитли

Планираните тренировки треньорският щаб на мъжкия отбор на ОФК Беласица през седмицата проведе на помощния терен на НСБ „Цар Самуил”, този в Марикостиново и изкуствения терен в района на гимназията. В състава на „комитите“ се завръщат голмайсторът на отбора Запро Динев и защитникът Валентин Костов след изтекло наказание.Под въпрос до последно ще бъде дали да бъде включен или не в групата халфът Симеон Бояджиев, който е с невъзстановена травма и тренираше самостоятелно. Със сигурност от сметките на треньорския щаб на петричкия тим отпадат контузените Владимир Гогов и Георги Шаламанов. Очаква се футболистите, на които ще гласува доверие треньорският щаб, да дадат всичко от себе си и да запишат поредна победа като домакини на стадион „Арена Симитли“ срещу съседите в таблицата Дунав (Русе).

Както винаги досега, и този път ще има осигурен безплатен превоз от общината за желаещите фенове да посетят този двубой и да подкрепят футболистите на Беласица.

Очаква се на вратата да застане Димитър Пангев, пред него полевите играчи Атанас Карачоров, Мартин Русков, Аспарух Шамкалов, Валентин Костов, Атанас Димитров, Куфре Ета, Аспарух Смилков, Запро Динев, Живко Димитров, Мариян Вангелов.

Този мач ще бъде ръководен от главния съдия Мустафа Шефкет, ще му асистират Владимир Хубенов и Желязко Пилатов, четвърти съдия ще бъде Петър Николов, а съдийски наблюдател – Иво Боев.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular