Saturday, May 18, 2024
HomeРегионСапарева баняМагазинерка от Сапарева баня намери и върна ценен джиесем

Магазинерка от Сапарева баня намери и върна ценен джиесем

Продавач-консултантът от Сапарева баня Дани Гинина намери ценен телефон и го върна на собственичката. Тя благодари за доблестната постъпка чрез публикация във фейсбук:

„За два дни от вчера сме в Сапарева баня с приятели. Пазарувахме в магазин ,,Renesans”, в който си забравих торбичка с дребни неща и телефона, който не е нещо особено, но за мен е ценен и най-вече има сантиментална стойност. Разбрах, че съм го забравила след около 3-4 часа. Отидох в магазина с идеята да проверя работното време, за да знам дали евентуално в неделя мога да го потърся. Повече от приятно бях изненадана, когато заставайки пред магазина час и половина след края на работното време, дамата, която е продавачка ме заговори от тротоара. Тя, горката, също ме търсила и не си отишла, а стои и се оглежда пред магазина с идеята, че аз ще се върна. Прекрасна, толкова много ме трогна!!! Аз бях безкрайно паникьосана и не попитах за името Ви, за което много съжалявам. Вие сте достоен човек, с главно ,,Ч”! Вие сте една истинска, благородна и добронамерена дама! Благодаря, Благодаря, Благодаря!

Вашата постъпка ме трогна до сълзи и ме  накара да повярвам, че все още има добри, честни и отзивчиви хора! От сърце желая на Вас и семейството Ви най-вече здраве, доброта и благоденствие!

Доброто ще възтържествува, вярвам в това, вярвайте и вие!

Хора, нека всички заедно бъдем днес една стъпка по-добри от вчера!“, написа Смилка Станкева в групата „Видяно в Сапарева баня“.

Местните хора веднага „разпознаха“ Дани Гинина, като споделиха, че е винаги усмихната и любезна с клиентите. Дани е прекрасен човек. Гордеем се с теб и благородната ти постъпка, пишат сапаревобанци.

RELATED ARTICLES

Most Popular