Saturday, May 18, 2024
HomeСпорт„Малеш” и „Пирин-2” завършиха 4:4 в Микрево

„Малеш” и „Пирин-2” завършиха 4:4 в Микрево

Общо осем гола видяха зрителите, дошли да наблюдават контролния мач между отборите на местния „Малеш” и дубльорите на „Пирин” (Благоевград). През първата част на срещата по-добре играха на терена футболистите на „Малеш” (Микрево). Съвсем справедливо резултатът за домакините бе открит от бързоногия Кирил Дамбов още в 1-вата минута.
След това известният голаджия Веско Стойков се възползва от грешка в защитата на „Малеш” и с две негови попадения резултатът стана 1:2. Кирил Дамбов до края на първото полувреме отбеляза още две красиви попадения и на почивката двата отбора се прибраха при резултат 3:2 за домакините.
Втората част започна с гол от дузпа за гостите. Точен от бялата точка бе Веско Стойков и резултатът бе изравнен – 3:3. Мариян Илиев за отбора на „Малеш” покачи на 4:3, но нова грешка в защитата на домакините бе причина този мач да завърши наравно – 4:4.
„Това бе най-добрият ни контролен мач от 6-те изиграни до момента. Радвам се, че отново при нас дойде Кирил Дамбов, който преди две години беше в нашия тим. Вече сме обединени с отбора на Струмяни под името „Малеш”. Разполагаме с 22-ма футболисти – напълно достатъчни за старта ни в 4-та дивизия. Следващият ни контролен мач ще бъде срещу юноши старша възраст на ОФК „Беласица” в Микрево”, сподели старши треньорът на „Малеш” Красимир Стоянов.

RELATED ARTICLES

Most Popular