Friday, May 17, 2024
HomeСпортМалки футболисти - големи победи! Успех за децата от "Малеш"

Малки футболисти – големи победи! Успех за децата от “Малеш”

В предпоследния кръг от първенството за деца „Малеш“ (Микрево) набор 2007-2008 г. победи като гост отбора на „Септември“ (Симитли). Мачът се игра на базата на „Септември” в гр. Симитли. Момчетата от Микрево победиха категорично с резултат 0:3. Головете реализираха Костадин Георгиев, Самуил Мечев и Марио Янков. Децата се представиха много добре и неслучайно тази година тимът е лидер в класирането от общо 16 отбора. Тази седмица предстои последният мач за сезона срещу отбора на ФК „Банско”.
По-големите деца – юноши младша възраст зона „София”, трябваше да изиграят последния мач за сезона срещу отбора на ФК „Пирин 2001“ в Благоевград, но мачът беше отложен поради много заболели деца от техния отбор. Така завърши сезонът за по-големите деца от школата на „Малеш“. Тази година мериха сили срещу най-добрите отбори в България като „Славия”, ЦСКА, „Дит”, „Септември” (София), „Локомотив” (София).
“Радващо е, че такива имена идваха в нашата община.
Пожелавам на всички деца от школата на „Малеш“ да бъдат здрави и занапред да имаме още поводи за радост”, коментира треньорът Методий Тушев.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular