Friday, May 17, 2024
HomeСпорт„Марек“ и „Септември“ (Симитли) не се победиха в контрола

„Марек“ и „Септември“ (Симитли) не се победиха в контрола

„Марек“ и „Септември“ не се победиха в поредната контролна среща по време на зимната подготовка на двата тима.
Приятелският мач се проведе на стадиона в Симитли и предложи атрактивен футбол на зрителите въпреки студеното време.
Дупничани успяха да открият резултата само 120 секунди след първия съдийски сигнал, когато точен бе Милен Иванов. През цялото първо полувреме играчите на треньорите Светослав Георгиев и Васил Павлов бяха много дейни на терена. Те имаха по-голям процент владение на топката и сътвориха куп ситуации за попадение, но така и не успяха да реализират втори гол.
Вместо това домакините от Симитли успяха да изравнят точно преди почивката. Те получиха дузпа, като с изпълнението й се нагърби Тодор Траянов, който не сгреши от бялата точка за 1:1.
През втората част и двата треньорски щаба направиха много промени в редиците си, от което пострада и темпото на игра. След почивката „Септември“ изравни играта, като дори имаше моменти, в които надиграва дупничани. И двата състава обаче не успяха да реализират второ попадение.
Следващият спаринг за „Марек“ ще бъде на 2 февруари, сряда, когато ще се изправят срещу един от фаворитите за промоция в Първа лига – „Етър“ (Велико Търново). Все още не е ясно къде ще се проведе приятелската среща, като има вероятност тя да бъде и на стадион „Бончук“ в Дупница.
В сряда контрола ще има и „Септември“ (Симитли), който ще премери сили с третодивизионния „Ботев“ (Ихтиман).

Димитър ИКОНОМОВ

 

RELATED ARTICLES

Most Popular