Sunday, May 19, 2024
HomeСпорт"Марек" падна с три гола от "Миньор" в контролна среща

“Марек” падна с три гола от “Миньор” в контролна среща

Николай Ганчев се отчете за дупничани с едно попадение

В първия си контролен мач от лятната подготовка мъжкият отбор на дупнишкия Марек гостува на Миньор Перник. Срещата се игра на Стадиона на мира и бе ръководена отлично от съдийска тройка Любослав Любомиров-главен съдия, и Мартин Никифоров и Петър Рангелов-асистент съдии.

Новият старши треньор на Марек Танчо Калпаков изведе на терена най-добрите футболисти, с които разполага в момента. На вратата застана Пламен Младенов, пред него Росен Йорданов, новопривлеченият Боян Стойнев, Стивън Ангелов, Иван Влахов, Радослав Михайлов, Димитър Илиев, Александър Близнаков, Милен Иванов, Георги Божилов, Николай Ганчев. Атаките на футболистите от Марек бяха много бързи и разнообразни. В 3-та минута при една от тях Николай Ганчев направи безпомощен вратаря на Миньор Леонтиев за 0:1. Не липсваха опасни атаки от страна на футболистите на домакините. В 35-та минута след центриране от корнер Венци Василев с глава направи безпомощен стража на Марек Пламен Младенов за 1:1.

През втората част на срещата бяха извършени доста смени от страна на треньорите на двата отбора. Влезлите в игра футболисти на Миньор Перник бяха по-качествени и провеждаха по-разнообразни атаки, които дадоха своя резултат. В 55-та минута Борис Чучуков при контраатака на домакините успя да изпрати топката в мрежата зад стража на гостите за 2:1. В 77-ма минута Запро Динев след пробив по десния фланг успя да нанесе успешен удар и топката се спря в мрежата за 3:1.

Отборът на Марек е от няколко дни в подготвителен цикъл и има напуснали основни футболисти и привлечени отвън, но със закъсняла подготовка. Всичко това даде своето негативно отражение в първия контролен мач от лятната подготовка.

За отбора на Миньор това беше третата контролна среща, след като преди това премериха сили с ЦСКА-1948 и Ботев Враца.
Следващият ІV контролен мач на отбора на Миньор ще бъде в Етрополе срещу местния Чавдар на 6 юли.
Отборът на Марек ще изиграе втория си контролен мач също на 6 юли, гостувайки на Герена на дублиращия отбор на Левски София.

Ташко СУЛЬОТОВ

 

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Това е, защото Гошевците не са в упаравлението на клуба! Веднага да ги назначавате!

Comments are closed.

Most Popular