Saturday, May 18, 2024
HomeСпорт"Миньор" (Перник) завърши сезона с реми срещу "Сливнишки герой" в Сливница

“Миньор” (Перник) завърши сезона с реми срещу “Сливнишки герой” в Сливница

Отборите на “Сливнишки герой” и “Миньор” извъртяха миролюбиво реми 1:1 в последния 34-ти кръг на Югозападната трета лига. От равенството по-недоволни могат да бъдат гостите, които първи откриха резултата, но позволиха в края на двубоя да получат евтин гол. Срещата започна с домакински натиск, който се оказа ялов заради пропуските на нападателите. Все пак в 31-вата минута Росен Колев вкара топката в мрежата зад Даниел Леонтиев, но главният рефер Васил Минев не зачете попадението заради фаул в атака на тарана Мариан Хаджиев.

Пет минути преди края на първата част Йордан Попов шутира от границата на наказателното поле и нацели левия страничен стълб на пернишката врата. След почивката статуквото но терена се промени, като инициативата взеха “жълто-черните”. В 55-ата минута Илиян Илиев центрира от фаул пред вратата на Мартин Минев, където бранител изчисти с глава топката напред, която попадна в Денил Селимински, който нанесе силен удар и след рикошет в тялото на играч от „Героя” топката спря в мрежата за 0:1. Течеше 78-ата минута, когато Димитър Маймунков проби отдясно, след което изведе в чиста позиция Мариан Хаджиев, който шутира в далечния ъгъл на Даниел Леонтиев за 1:1.

В последните минути на мача нападателите и на двата тима направиха по един детински пропуск пред противниковата врата и приключиха, без да излъчат победител.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular