Saturday, May 18, 2024
HomeСпортМъжкият отбор на „Вихрен” победи U-19 на „Левски” с 1:0

Мъжкият отбор на „Вихрен” победи U-19 на „Левски” с 1:0

Футболният отбор на „Вихрен” (Сандански) премери сили на стадиона в Ново Делчево с U-19 на „Левски” (София) по време на контролен мач.
През първата част на срещата далеч по-добрият отбор бе този на символичните домакини от „Вихрен”, но все нещо не достигаше за отбелязването на гол. Едва в 41-вата минута феновете на „Вихрен” ликуваха, след като Иван Лазаров – син на старши треньора Здравко Лазаров, направи безпомощен вратаря на „сините” за 1:0.
През втората част на срещата отново по-добрият отбор на терена бе този на „Вихрен”. Всички атаки на футболистите на двата отбора се оказаха безплодни и така с попадението на Иван Лазаров отборът на „Вихрен” (Сандански) постигна победа в 4-тия си контролен мач от зимната подготовка.
В събота се очаква да се изиграе контролен мач с отбора на „Пирин” (Разлог), като засега все още няма яснота за терена и часа за игра.
Този мач бе ръководен отлично от съдийска тройка от Петрич, начело с Александър Вангелов.
”Вихрен”: Мюмюнов, Калчев, Ат.Димитров, Янков, Кр.Николов, Чалъков, Якимов, Лазаров, Божинов, М.Златков, Костов, /Котев, Апостолов, Удев, Стоянов, Илиев, Трендафилов/

 

RELATED ARTICLES

Most Popular