Sunday, May 19, 2024
HomeНовиниБългарияМъж на въз­раст око­ло 30 го­ди­ни бе­ше от­к­рит мър­тъв в ка­нав­ка край...

Мъж на въз­раст око­ло 30 го­ди­ни бе­ше от­к­рит мър­тъв в ка­нав­ка край “Чен­ге­не ске­ле” в Бур­гас

Мъж на въз­раст око­ло 30 го­ди­ни бе­ше от­к­рит мър­тъв в ка­нав­ка край ри­бар­с­ко­то се­ли­ще “Чен­ге­не ске­ле” в Бур­гас, съ­об­щи­ха от Об­лас­т­на­та ди­рек­ция на МВР. Без­жиз­не­но­то тя­ло е на­ме­ре­но ра­но та­зи сут­рин. Зло­ве­ща­та на­ход­ка от­к­ри­ли зат­вор­ни­ци на лек ре­жим, ко­и­то под кон­т­ро­ла на над­зор­ни­ци ра­бо­те­ли по озе­ле­ня­ва­не­то на се­ли­ще­то. Ли­ше­ни­те от сво­бо­да из­х­вър­ля­ли от­па­дъ­ци край пъ­тя, ко­га­то за­бе­ля­за­ли нат­ру­па­ни гу­ми в храс­ти­те, а под тях бил скрит и тру­път. За слу­чая не­за­бав­но е ин­фор­ми­ра­на по­ли­ци­я­та.

На мяс­то­то е из­п­ра­тен екип от кри­ми­на­лис­ти, а ра­йо­нът е от­це­пен в ши­рок пе­ри­ме­тър.

Тру­път е от­ка­ран за ау­топ­сия в от­де­ле­ни­е­то по съ­деб­на ме­ди­ци­на в УМ­БАЛ-Бур­гас. Пред ре­пор­тер на Да­рик-Бур­гас кри­ми­на­лис­ти съ­об­щи­ха, че ста­ва въп­рос за убийс­т­во. Смърт­та е нас­тъ­пи­ла след по­бой. Очак­ва се зак­лю­че­ни­е­то на па­ра­ме­ди­ци­те.

От МВР съ­об­щи­ха, че са­мо­лич­ност­та на за­ги­на­лия ве­че е изяс­не­на. Спо­ред мес­т­ни­те той не бил от ни­то ед­на от хи­жи­те в ра­йо­на. За­то­ва се до­пус­ка, че е въз­мож­но тя­ло­то да е би­ло зах­вър­ле­но след убийс­т­во­то. В ри­бар­с­ко­то се­ли­ще раз­каз­ват, че през ця­ла­та нощ ви­е­ли ча­ка­ли в го­ра­та край вът­реш­ния път.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular