Wednesday, May 15, 2024
HomeРегионКюстендилНагради за талантливи деца и "Оскари"-и за абитуриенти на конкурс в Кюстендил

Награди за талантливи деца и “Оскари”-и за абитуриенти на конкурс в Кюстендил

Много усмивки, радост и весело настроение имаше на официалната церемония по връчване на наградите и грамотите на победителите от традиционния конкурс “Кюстендил – това е моят град – 2022” организиран от Обединен детски комплекс – Кюстендил и Община Кюстендил в Деня на детето.

Бойко Малинов – директор на ОДК, честити празника на всички деца, родители, учители и граждани на Кюстендил, които бяха на събитието.

Той започна церемонията по награждаването с пожелания за много творчески и житейски успехи на тазгодишните абитуриенти, като им връчи грамоти и награди “Оскар” за дългогодишното им участие в педагогическите форми на ОДК – Кюстендил и постигнатите високи резултати. Церемонията продължи с награждаването на отличените от общинския конкурс. Те бяха наградени от Нели Петкова – директор на Дирекция “Култура, образование, младежки дейности и спорт, Лалка Илиева, старши експерт в РУО – Кюстендил и Малинов. Водещи и модератори на церемонията бяха учителите при ОДК – Кюстендил, Ани Кръстева – ръководител на Театралната школа, Любка Радкова – ръководител на Школата по изобразително и Катя Борисова – ръководител на клуб “Приложно изкуство”.
След награждаването детският празник продължи с интересни игри и арт работилници, анимация и забавен куклен театър.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular